Wij hechten er waarde aan om onze relaties op de hoogte te houden van de actualiteiten binnen ons bedrijf. Ook zijn wij benieuwd naar de ervaringen van onze klanten en delen die graag met anderen. Dit kan gaan over de aankoop van bedrijfswagens, maar ook over reparatie en onderhoud of andere activiteiten die wij uitoefenen.

Om u op de hoogte te houden van de actualiteiten binnen de Roordink organisatie, is in 2009 de allereerste uitgave van de Roordink Actueel uitgebracht. Roordink Actueel is hét magazine van Roordink Bedrijfswagens en komt twee maal per kalenderjaar uit.

Wilt u graag een papieren exemplaar van de Roordink Actueel ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@roordink.nl met uw naam en adresgegevens waarop u het magazine wilt ontvangen. Wij sturen u dan het actuele exemplaar toe. Tevens ontvangt u toekomstige exemplaren automatisch op het door u opgegeven adres. Door een berichtje te sturen naar bovengenoemd e-mailadres kunt u zich ook uitschrijven.

Het allerlaatste nieuws vindt u op onze nieuwspagina. Deze vindt u door hier te klikken. Het is ook zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op onze pagina met afgeleverde voertuigen. Deze pagina wordt continu geüpdatet met de laatst afgeleverde voertuigen, van truck tot bestelwagen.