Volkswagen Bedrijfswagenservice


Roordink Bedrijfswagens staat symbool voor kwaliteit en service. Daarom bieden wij u Volkswagen Bedrijfswagenservice in onze vestigingen in Barneveld en Veenendaal. Wij beschikken over professionele apparatuur en monteren originele Volkswagen onderdelen inclusief garantie. Onze goed getrainde medewerkers hebben de kennis en ervaring in huis die hoort bij de innovatieve techniek van Volkswagen. Houdt u niet van stilstand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag gerust naar de mogelijkheden in onze vestigingen in Barneveld of Veenendaal. 

Altijd rijden met de 7 servicebeloften

Stilstand kost geld, dat weten wij binnen Roordink maar al te goed. Kiest u voor een Volkswagen bedrijfswagen, dan kiest u voor kwaliteit. In onze werkplaatsen in Barneveld en Veenendaal staan wij namelijk voor u klaar. Zo helpen wij u snel weer op weg. Meer weten? Lees dan de 7 Servicebeloften van Volkswagen.  

 

Economy Service

Voor Volkswagen Bedrijfswagens die al wat langer meegaan hebben wij de Economy Service. Lagere prijzen voor onderhoud en reparatie, met 100% Volkswagen-kwaliteit en inclusief garantie. Zo bespaart u aanzienlijk op de onderhoudskosten. 

Roordink vindt het belangrijk dat u eindeloos veel kilometers kunt maken met uw bedrijfswagen. Daarvoor is goed onderhoud noodzakelijk. Wij beschikken over speciaal getrainde monteurs die uw auto door en door kennen. Met de juiste kennis en tools onderhouden zij uw bedrijfswagen precies volgens fabrieksvoorschrift. Zo blijft uw bedrijfswagen in een goede en veilige staat. 

Met vakkundig onderhoud bij Roordink haalt u zo lang mogelijk het beste uit uw bedrijfswagen. Ook als hij al iets ouder is. Goed onderhoud is essentieel om de kwaliteit van de bedrijfswagen te waarborgen. Daarom controleren we heel nauwkeurig wat er aan uw bedrijfswagen moet gebeuren. Zien we dat er extra onderhoud nodig is? Dan overleggen we dit van tevoren met je. Ook niet onbelangrijk: na een onderhoudsbeurt bij Roordink heb je recht op Mobiliteitsservice, 24/7 pechhulp en reparatiegarantie. Zo gaan we samen vooruit.

15% korting op bedrijfswagens van 5 jaar of ouder

Bent u de trotse bezitter van een bedrijfswagen die al wat langer meegaat? Dan gaat u toch niet naar een officiële dealer voor het onderhoud? Natuurlijk wel! Want speciaal voor bedrijfswagens van 5 jaar of ouder krijgt u bij Roordink Bedrijfswagens 15% korting op het onderhoud. 

4 jaar reparatiegarantie

Dat is nogal wat. Bij Volkswagen Bedrijfswagens krijgt u maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die door de officiële Volkswagen Bedrijfswagens dealer aan de auto zijn verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten én het vakmanschap van onze monteur bestaat niet. De 4 jaar reparatiegarantie geldt op alle werkplaatsactiviteiten, met uitzondering van normale slijtage, invloeden van buitenaf en maximaal tot de geldende vervangingstermijnen.

Meer weten over Economy Service? Klik dan hier. 


Volkswagen Bedrijfswagens Service app

Met de Volkswagen Bedrijfswagens Service app heeft u de meest praktische informatie over uw bestelwagen binnen handbereik. Weten wat dat lampje op het dashboard betekent, direct een afspraak plannen met onze werkplaatsen of ter plaatste advies ontvangen? Alle antwoorden op uw vragen vindt u in de app. 

De app is beschikbaar voor iOS en Android en via onderstaande buttons te downloaden.

iOs  Android