Tijdelijk vervoer op maat

Om het alles onder één dak principe te kunnen realiseren, beschikken wij ook over een verhuur afdeling. Heeft u tijdelijk een extra voertuig nodig of zoekt u vervangend vervoer? Dan is huren een goede oplossing. De Roordink verhuur is in de loop der jaren uitgegroeid tot een professionele afdeling met een gevarieerd aanbod bestelwagens en vrachtwagens. Bij ons kunt u alle soorten en maten bedrijfswagens huren, of u nu op zoek bent naar een tijdelijke truck of bestelwagen in de vorm van een trekker, bakwagen, gesloten bestel of een koelwagen, wij bieden een passende oplossing. Bent u van plan op pad te gaan met meerdere personen en heeft u ook laadruimte nodig? Kies dan voor een bestelauto met dubbele cabine of een 9-persoons bus / Kombi. In de personenbus is er genoeg ruimte om alle personen te vervoeren en bagage mee te nemen.

De huurvoertuigen kunnen worden opgehaald bij onze vestiging in Barneveld. In overleg (en tegen meerprijs) is het ook mogelijk het voertuig / de voertuigen op te halen bij één van onze vestigingen in Veenendaal of Zwolle. Uiteraard kunnen wij in overleg met u de auto ook bij uw bedrijf afleveren en/of ophalen. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met onze verhuur afdeling. 

Bij ons huurt u een hele dag, weekend, week of langer een voertuig dat bij uw wensen past. Zo is het mogelijk om een kilometervrij tarief te kiezen indien u verwacht veel kilometers te rijden. De huurvloot bestaat uit relatief jonge voertuigen, met MAN trucks en MAN TGE’s, maar ook de Isuzu D-Max, Transporter of Caddy is bij ons te huur.

Kiest u voor huren via Roordink, dan kiest u voor kwaliteit.

Bent u op zoek naar vervangend vervoer voor langere termijn of op basis van short lease? Dan maken wij graag een passende aanbieding voor u.

Bent u op zoek naar een advies op maat, onze tarieven of meer informatie? Neem dan contact met ons op via verhuur@roordink.nl of 0342-421421.

Klik hier voor onze huurvoorwaarden.