Servicecontracten voor uw MAN

Het afsluiten van een reparatie- en onderhoudscontract helpt u om te kunnen focussen op de bedrijfsvoering en andere zaken binnen uw bedrijf. De reparatie en het onderhoud aan uw trucks, bussen of bestelwagens wordt voor u geregeld in één van onze werkplaatsen in de vestiging(en) van uw keuze.

Eén contract voor al uw onderhoud en kosten

Door middel van preventief onderhoud en het gebruik van kwalitatief hoogwaardig originele MAN onderdelen zorgen wij voor een maximale inzetbaarheid en is de veiligheid gewaarborgd. Wettelijke keuringen kunnen inbegrepen worden en management rapportages geven u inzage in het kostenverloop. Wij versturen u een maandelijkse verzamelfactuur waardoor u geen administratieve belasting heeft. Met een servicecontract kunt u de maandelijkse kosten voor reparatie en onderhoud zeer nauwkeurig budgetteren. 

Op maat gemaakte contracten

Roordink biedt u drie verschillende contracten. Dit zijn de volgende contracten:
Comfort, Comfort Plus of Comfort Super. 

Comfort contract

Met een Comfort contract betaald u een bedrag per maand voor onderhoud aan uw voertuig. Binnen dit contract vallen onder andere motor-, versnellingsbak- en asolie, olie- brandstof-, lucht-, pollenfilter en luchtdrogerpatroon en koplampafstelling. 

Comfort Plus contract

Met een Comfort Plus contract dekt u niet alleen het onderhoud af, maar ook alle wettelijke keuringen. Binnen dit contract vallen naast de vaste onderhoudswerkzaamheden ook de wettelijke keuringen zoals APK, roetmetingen en tachocontroles. 

Comfort Super contract

Met het Comfort Super contract wil Roordink Bedrijfswagens u ontzorgen. U profiteert niet alleen van de voordelen van onderhoud en wettelijke keuringen, maar kunt ook alle reparaties bij ons uit laten voeren, tegen één maandelijks bedrag. Onder andere reparaties aan de motor, versnellingsbak inclusief koppelingsplaat, chassis besturing en remstysteem vallen binnen dit contract. Daarnaast bieden wij ook optionele services, die wij graag bespreken in een persoonlijk gesprek.