Servicebelofte 1

2 jaar garantie op onderhoud en reparatie.

Bij Volkswagen Bedrijfswagens kun je altijd rekenen op kwaliteit. Daarom zien we jou na een reparatie of onderhoudsbeurt waarschijnlijk niet meer terug. Mocht dat onverwacht wel nodig zijn, dan kun je rekenen op 2 jaar garantie op de nieuw geplaatste onderdelen en de uitgevoerde werkzaamheden. 

 

 

Servicebelofte 2

Gratis pechhulp. Dag en nacht.

Mocht je met pech staan in Nederland, dan ben je zo weer op weg. We zijn binnen een uur bij je, en binnen twee uur rijd je weer verder met uw bedrijfswagen - van Caddy, bestelbus tot kipper of pickup. Is jouw bedrijfsauto niet snel te repareren? Dan kan je rekenen op vervangend vervoer. Deze service is helemaal gratis als jouw bedrijfswagen in onderhoud is bij een Volkswagen Bedrijfswagens dealer.

Pech? Bel gratis naar 0800 555 70 00.

 

 

Servicebelofte 3

Bespaar tijd met onze haal- en brengservice.

Heb je geen tijd om jouw Volkswagen bedrijfswagen weg te brengen voor onderhoud of reparatie? Geen probleem, wij zorgen voor een oplossing die jou past. Of het nu bij je bedrijf, thuis of op een klus is: wij halen jouw bedrijfswagen op en brengen hem natuurlijk ook weer terug. Dat scheelt je tijd.

 

 

Servicebelofte 4

Kleine reparaties direct klaar. Ook op locatie.

Als een reparatie maximaal één uur duurt, voeren wij die direct uit, zodat je snel weer door kunt. Een afspraak hiervoor maken is niet nodig, want je kunt komen wanneer het jou uitkomt. Lukt het niet om bij ons langs te komen? Dan komen wij naar jou toe, op de locatie die jou het beste uitkomt. Dan kan jij doorwerken. 

 

 

Servicebelofte 5

Altijd gereed op het afgesproken tijdstip.

Wij laten jou niet graag wachten. Daarom zorgen we ervoor dat elke klus op het afgesproken tijdstip klaar is, zelfs als we daarvoor na sluitingstijd door moeten werken. En mocht jouw bedrijfswagen onverhoopt niet gereed zijn op het afgesproken tijdstip, dan bellen we je direct. Jouw bedrijfswagen wordt dan kosteloos bij jou bezorgd of je krijgt gratis vervangend vervoer.

 

 

Servicebeloften 6

Flexibele openingstijden op al onze vestigingen.

Een check van je wagenpark om 6 uur 's ochtends? Of een onderhoudsbeurt na werktijd? Geen probleem. Dankzij de flexibele openingstijden van onze bedrijfswagencentra voeren wij onderhoud of reparaties uit op het moment dat jou past. Zodat je jouw werktijden niet aan óns hoeft aan te passen. 

 

 

Servicebelofte 7

Voorkom stilstand en kosten met onze app en Fleetportal.

Met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app heb je altijd inzicht in jouw bedrijfswagen of wagenpark. Ritregistratie, rijstijl, brandstofverbruik, eventuele storingen of benodigd onderhoud - het zit er allemaal in. Zo houdt je jouw bedrijfswagen - van Caddy, bestelbus tot kipper of pickup - in topconditie en bespaar je tot wel 14% op brandstofkosten.