Roordink service: Een goede reis met goede service

Alle Roordink-vestigingen beschikken over een modern uitgeruste en efficiënt ingerichte werkplaats waar u alle denkbare reparatie-, onderhouds- en keuringswerkzaamheden kunt laten uitvoeren.

Wij staan voor u klaar met één motto: u veilig en betrouwbaar op de weg te houden, zodat u uw afspraken kunt nakomen. Goed geschoolde en ervaren monteurs staan dag en nacht (via onze nooddienst) voor u klaar. De kwaliteit van onze dienstverlening bewaken wij zorgvuldig via intensieve interne en externe kwaliteitscontroles. Zo laten wij u persoonlijk ervaren dat geen bedrijfswagencentrum zo servicegericht is als Roordink Bedrijfswagens!

Reparatie en onderhoud

Goed onderhoud is essentieel voor de betrouwbaarheid en veiligheid van uw voertuig. Dat verzorgen wij graag voor u. Of het nu gaat om een noodzakelijke reparatie of om periodiek onderhoud. Onze ervaren medewerkers zijn getraind en worden continu bijgeschoold om elk probleem te kunnen verhelpen.

Naast onze huismerken MAN trucks, MAN TGE, Isuzu, DFSK en Volkswagen bedrijfswagens, kunnen wij ook service verlenen voor andere merken in uw wagenpark en het trekkend en getrokken materieel binnen het wagenpark. Ook laadklepkeuringen kunnen wij verzorgen. 

Beschikt uw wagenpark over bakwagens? Dan kunt u bij onze vestiging in Veenendaal terecht voor reparaties en onderhoud aan de laadbakken van uw voertuigen. De carrosserie afdeling in Veenendaal is gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van diverse soorten laadbakken.

Onderhoud en reparatie aan transportkoeling

In de vestiging aan de Ambachtsweg 15b in Barneveld, bij Roordink truck- en trailerservice, zijn wij gespecialiseerd in transportkoeling. U bent van harte welkom voor onderhoud en reparatie aan alle gerenommeerde koelmotormerken zoals, Carrier, Thermoking en Frigoblock. 

Haal- en brengservice en vervangend vervoer

Bent u niet in de gelegenheid om uw voertuig zelf te brengen en halen? Dan is de haal- en brengservice van Roordink wellicht een passende oplossing voor u. Wij halen uw voertuig graag op de gewenste locatie op en brengen deze retour.

Vervangend vervoer nodig terwijl uw voertuig in de werkplaats staat voor onderhoud of reparatie? Dit behoort tot onze mogelijkheden. Wij beschikken over een aantal leenauto’s en over een uitgebreide verhuurvloot voor inzet van specifiek tijdelijk vervoer.

Schadeherstel

Heeft u schade gereden met uw voertuig? Ook dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij repareren uw voertuig en ondertussen stellen wij u een leen- of huurauto ter beschikking. Zo kunt u uw werkzaamheden zonder verder oponthoud voortzetten.

Nooddienst 24/7

Wij zijn buiten kantoortijden bereikbaar via de nooddienst. Staat u met pech langs de weg, dan komen wij zo snel mogelijk naar u toe om u weer mobiel te krijgen. 

Contactgegevens

Vestiging Telefoon 24 uur per dag
Barneveld (Harselaarseweg)    0342-421421
Barneveld (Ambachtsweg) 0342-405470
Veenendaal 0318-541041
Zwolle 038-4284400