Verkoop en financiering

Roordink Bedrijfswagens is hét adres voor verkoop of lease van nieuwe en gebruikte bedrijfswagens. Of het nu gaat om een nieuwe of gebruikte trekker, bakwagen, oplegger, kipper, aanhangwagen of ander voertuig, u vindt bij ons altijd een uitgebreid en gevarieerd assortiment op voorraad. Zit uw gewenste voertuig er niet bij? Dan vinden we ‘m alsnog, via ons uitgebreide internationale netwerk. Altijd met de betrouwbaarheid en onbegrensde 24/7-service van Roordink Bedrijfswagens. Onze ervaren verkoop- en leaseadviseurs staan u graag te woord, met deskundig advies en gunstige condities.

Lease

Wilt u een bedrijfswagen leasen? Dat kan bij Roordink, tegen gunstige condities. Via MAN Finance Leasing bijvoorbeeld, voor alle soorten zware en lichte bedrijfswagens. Bij ons ontvangt u geen standaard offerte maar leasevoorstellen op maat, waarbij de inzet van het voertuig en uw bedrijfssituatie centraal staan. Gevoed door onze brede ervaring binnen de transportbranche en gekoppeld aan de best passende leasemaatschappij. Zo kunt u zich zorgeloos richten op uw kerntaak.

Financiering

Bij Roordink kunt u uw bedrijfswagens betrouwbaar en tegen gunstige voorwaarden financieren. Ook het verzorgen van verzekeringen en reparatie- en onderhoudscontracten (servicecontracten) vullen we graag voor u in. Neem voor meer informatie of een offerte gerust contact op met onze afdeling verkoop.

Proefrit aanvragen

Heeft u interesse in een bepaalde bedrijfswagen en wilt u meer informatie, een bezichtiging en/of een proefrit maken? Neem dan gerust contact op met onze afdeling verkoop.