Carrosserie

Kiezen voor Roordink is kiezen voor kwaliteit en expertise. Uniek in Veenendaal is de eigen afdeling carrosseriebouw. Sinds 1991 verzorgen wij maatwerk oplossingen en bouwen wij nieuwe laadbakken geheel naar klantwens op. Daarnaast verzorgen wij ook de inrichting van uw bedrijfswagen. Dit geldt voor zowel lichte als zware bedrijfswagens.

Of u nu op zoek bent naar een degelijke vloer, lat-om-lat betimmering of een complete inrichting van uw bedrijfswagen, wij helpen u verder.

Bij een carrosserie kunt u denken aan een gesloten carrosserie of huif- en schuifzeil. Een carrosserie kan zowel op een zware als lichte bedrijfswagen worden opgebouwd. Elke carrosserie wordt behandeld als maatwerk, is onbeperkt naar uw wensen aan te kleden en wordt luxe afgewerkt. Wij denken graag met u mee en staan open voor uw ideeën.

Ook kunnen wij cabinedaken afschuinen en het chassis verlengen of inkorten. Het monteren of aanpassen van toebehoren, laadkleppen of zijdeuren is geen enkel probleem en wordt uitgevoerd conform de geldende opbouwrichtlijnen.

Neem gerust een kijkje op deze pagina om een indruk te krijgen van de diverse mogelijkheden.

Door op onderstaande keuzemogelijkheden te klikken, ziet u welke mogelijkheden wij u kunnen bieden op het gebied van bedrijfswageninrichtingen en carrosseriebouw.

Ook is het mogelijk direct een geheel vrijblijvende offerte op maat (of de prijs voor een kant-en-klaar oplossing) op te vragen.

Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op via 0318 - 54 10 41 of carrosserie@roordink.nl en wij helpen u graag op weg.

Bedrijfswageninrichting

Klik hier voor meer informatie.