ISUZU D-Max en N-Serie

In 2008 breidt Roordink haar bedrijfswagengamma uit met het ISUZU dealerschap. Hiermee wordt het alles onder één dak concept verder uitgebreid. Als ISUZU dealer levert en onderhoudt Roordink zowel nieuwe als gebruikte ISUZU bedrijfswagens. Ook voor onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres. ISUZU heeft bedrijfszekerheid hoog in het vaandel staan. Elk voertuig dat door ISUZU wordt gebouwd kenmerkt zich door functionaliteit, comfort en duurzaamheid. ISUZU is een bedrijfswagenconstructeur met enkel pick-ups en vrachtwagens. Hierdoor kent niemand een pick-up beter dan ISUZU.  Met deze complete focus worden voertuigen verstrekt die geschikt zijn voor het beoogde doel. Tevens biedt ISUZU aantrekkelijke garantievoorwaarden. 

ISUZU heeft twee modellen, te weten de ISUZU N-Serie (de vrachtwagen met frontstuurcabine) en de ISUZU D-Max pick-up, dé krachtpatser voor elk terreintype. Deze laatste heeft in 2020 een complete metamorfose ondergaan. Hieruit is een compleet nieuwe D-Max ontstaan. Op de ISUZU D-Max pagina vindt u meer informatie over deze krachtpatser.

De N-Serie staat bekend om haar compactheid en korte draaicirkel, wat manoeuvreren in krappe situaties veel gemakkelijker maakt. Lees hier meer over de voordelen van de N-Serie. ISUZU maakt gebruik van eigen technisch hoogwaardige en kwalitatief goede motoren. De ISUZU dieselmotoren worden gebruikt in de eigen terreinauto’s en vrachtwagens, maar ook in de auto’s van vele andere merken, kranen, shovels en de scheepvaart.

Meer weten over de historie van ISUZU? Klik dan hier.