Over Roordink Bedrijfswagens

Sinds 1984 is Roordink Bedrijfswagens hét bedrijfswagencentrum dichtbij voor verantwoorde bedrijfswagenoplossingen voor elke wegvervoersvraag. 

Als officieel dealer voor MAN trucks en bedrijfswagens, Isuzu en DFSK bedrijfswagens én als erkend reparateur van Volkswagen Bedrijfswagens hebben wij voor elk denkbaar transport over de weg een passende oplossing. Met ons totaalpakket richten wij ons op het betrouwbaar en veilig inzetbaar houden van uw bedrijfswagen(s) tegen een zo laag mogelijke kilometer kostprijs.

Geschiedenis

Gijs Roordink startte met twee medewerkers in de werkplaats bij Kamphuis Transport & Expeditie in Barneveld als MAN en Volkswagen LT bedrijfswagendealer. Een jaar later bouwt Roordink een eigen pand op het bedrijventerrein Harselaar. Dit pand is nog altijd in gebruik en voor velen inmiddels vertrouwd terrein. In de jaren die volgen wordt gewerkt aan een nieuwe bedrijfsformule: het totaalpakket. Voor alle diensten rond de bedrijfswagen moet de klant terecht kunnen op één adres. Deze formule blijkt succesvol en de motto’s ‘Gewoon anders!’ en ‘Afspraak is afspraak!’ werpen hun vruchten af.
De groei zit erin en in 1990 opent Roordink haar tweede vestiging in Veenendaal. Een jaar later, in 1991, worden de activiteiten op deze locatie uitgebreid met carrosseriebouw.

Inmiddels is Roordink Bedrijfswagens 40 jaar toonaangevend als bedrijfswagendealer met vestigingen in Barneveld, Veenendaal en Zwolle.

Periode 1984 tot heden in vogelvlucht:
1984    Start van Roordink Bedrijfswagens
1990    Opening van de tweede vestiging in Veenendaal
1991    Uitbreiding met carrosseriebouw
1994    10-jarig bestaan van Roordink Bedrijfswagens
1996    Roordink Bedrijfswagens wordt ISO gecertificeerd
2000    Introductie van de MAN Trucknology Generation
2004    20-jarig bestaan van Roordink Bedrijfswagens
2006    Introductie van de Volkswagen Crafter-serie
2007    Introductie van de MAN TGX en TGS
2008    Het bedrijfswagengamma wordt uitgebreid met het ISUZU-dealerschap
2009    Roordink Bedrijfswagens neemt SAT Coevorden en SAT Zwolle over
2010    Roordink Bedrijfswagens wordt uitgeroepen tot MAN servicedealer van het jaar
2012    Roordink Bedrijfswagens behaalt het certificaat Erkend Duurzaam
2013    Roordink Bedrijfswagens wordt uitgeroepen tot MAN Salesdealer van het jaar
2014    30-jarig bestaan van Roordink Bedrijfswagens
2015    Het bedrijfswagengamma wordt uitgebreid met het DFSK CityTransporter dealerschap
2017    Introductie van de MAN TGE bestelwagen
2020    Introductie van de nieuwe MAN Truck Generation
2023    Sluiting filiaal Coevorden
2024    Truckwash gesloten
2024    40-jarig bestaan van Roordink Bedrijfswagens

Missie

Onze missie is het aanbieden van verantwoorde bedrijfswagenoplossingen voor elke wegvervoersvraag onder één dak. Kwaliteit gaat bij Roordink vóór kwantiteit. Dit bereiken wij dankzij onze goed getrainde medewerkers en geoptimaliseerde producten en diensten. Bij Roordink Bedrijfswagens kiest u voor 100% service en ervaring. Kortom, een slimme keuze!

Visie

Wij zijn hét meest complete bedrijfswagencentrum dichtbij. Als dealer van bedrijfswagenproducten en – diensten streven wij ernaar onze klanten alles onder één dak te bieden. Dit doen wij met oog voor milieu en maatschappij, waardoor Roordink Bedrijfswagens een duurzame onderneming is.


Roordink Bedrijfswagens staat 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor u klaar. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!