ISUZU D-Max: drie verschillende modellen...

Single Cab

Extended Cab

Double Cab


...en maar liefst zeven verschillende kleuren!


Niemand kent pick-ups beter dan ISUZU

Met vele miljoenen verkochte pick-ups wereldwijd, heeft ISUZU een reputatie opgebouwd op vlak van zuinigheid, betrouwbaarheid en veiligheid. De legendarische betrouwbaarheid werd gebouwd in de wereld van vrachtwagens en zware dieselmotoren. De motoren van ISUZU worden tevens in industriële toepassingen zoals zware machines, generatoren en voor de zeevaart gebruikt. De ISUZU anno 2020 is geschikt voor werk en vrije tijd. Robuust en comfortabel en gebouwd met het oog op duurzaamheid.

Prestaties

De knowhow van het bouwen van meer dan 23 miljoen dieselmotoren in combinatie met de allernieuwste technologie bezorgd de D-Max een uniek DNA. Het beresterke ladderchassis garandeert u superieure stabiliteit en veiligheid. Daarnaast levert deze pick-up met of zonder lading uitmuntende prestaties, zowel op de weg als off-road.

De robuuste D-Max is toonaangevend in zijn segment door de hedendaagse agressieve lijn, legendarische duurzaamheid en zuinigheid, maar ook door het feit dat hij gemaakt is om hard te werken.

De 1.9 liter VGS Turbo Diesel levert een ruim acceleratievermogen en is daarnaast zeer zuinig. Dankzij het vlakke koppel van 360Nm en 164pk (120kW) is de ISUZU D-Max een betrouwbare terreinwagen.

In alle 4x4 versies biedt de pick-up standaard 3,5 ton trekvermogen. Zelfs met zware ladingen komt de D-Max probleemloos over steile hellingen, ruw terrein en hindernissen. De 5 jaar garantie (tot 200.000 km) vormen een extra bewijs van de betrouwbaarheid waarover de ISUZU D-Max beschikt.

Zoekt u een werkpaard waar u op kunt rekenen? Dan is de ISUZU D-Max uw pick-up.

Veiligheid

Veiligheid staat hoog in het vaandel van ISUZU. Het is dan ook niet voor niets dat de D-Max is uitgerust met dubbele airbags voor, zij- en gordijnairbags. Daarnaast is er de bekende energie-absorberende motorkap, een nieuwe cabinestructuur en zijn er verstevigingen tegen zijdelings impact in de deuren aangebracht. Ook gordelspanners en een ISOFIX-bevestiging voor kinderstoelen zijn aanwezig.

De veiligheidssystemen ESC (elektronische stabiliteitscontrole), TCS (tractiecontrole) en ABS mét remassistentie zorgen voor een optimale veiligheid in het voertuig.

Uitgebreid en comfortabel

Aan comfort geen gebrek, ISUZU heeft de D-Max namelijk ontworpen volgens het ‘universal design concept’, zodat comfortabel rijden gegarandeerd kan worden. Brede deuren en comfortabele handgrepen zorgen voor een gemakkelijke in- en uitstap. Verder biedt de ruime cabine royale hoofd- en schouderruimte voor alle passagiers, die comfortabel kunnen zitten op de ergonomisch ontworpen stoelen. De vele opbergvakken en bekerhouders zorgen dat er geen gebrek zal zijn aan opbergruimte.

Afhankelijk van de modelkeuze zijn er een tal van opties mogelijk om de ISUZU geheel naar uw wens samen te stellen. Denk hierbij aan een multimedia pakket, cruise control, multifunctioneel stuurwiel, elektrisch bedienbare ramen en deuren, etc. Aan technologische ontwikkelingen ontbreekt het in de D-Max niet: de terreinwagen is namelijk voorzien van hill start assist (HSA), hill descent control (HDC), keyless entry, USB- en HDMI-aansluiting en een start-stopsysteem.

Oneindig veel toepassingen

ISUZU is gespecialiseerd in pick-ups op maat. Wij gaan graag met u in gesprek om gezamenlijk tot de beste vervoersoplossing te komen. Naast de verschillende uitvoeringen en luxe varianten zijn er namelijk ook tal van opbouwmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een open of gesloten laadbak met bijvoorbeeld een hardtop, design box, roll cover of alu cover. Ook is het mogelijk om deze pick-up te voorzien van een winterdienstopbouw.

Om de ISUZU helemaal af te maken zijn er diverse mogelijkheden, zoals: skirt sets, side steps, rear of bull bars, getinte ruiten en verschillende soorten lichtmetalen velgen. In de brochure, die hier te downloaden is, staan enkele mogelijkheden. Wij bespreken de mogelijkheden ook graag met u in een persoonlijk gesprek.  

Top