Roordink Bedrijfswagens doet mee aan de Open Bedrijvendag De Compagnie in Veenendaal op 18 juni

Op 18 juni bent u welkom bij ons! Samen met ruim 35 ondernemers van bedrijventerrein De Compagnie organiseren we de Open Bedrijvendag.

Jong en oud welkom

De Compagnie is een divers bedrijventerrein. Automotive, signing, bouw en IT vormen slechts een deel van het aanbod. ”Ontwikkelingen hebben tijdens de coronaperiode niet stilgestaan. Veel bedrijven zijn innovatief bezig. Dat levert indrukwekkende verhalen op die we graag delen met geïnteresseerden” aldus een van de organisatoren.

Diverse activiteiten

Bezoekers kunnen bij elk bedrijf terecht voor een rondleiding. Daarnaast organiseren de ondernemers verschillende activiteiten. Er is genoeg te doen voor jong en oud. Natuurlijk wordt er ook voor een hapje en een drankje gezorgd! Kinderen ontvangen een stempelkaart waarmee ze een lekkere prijs kunnen verdienen. U bent welkom tussen 10:00 en 15:00 uur.

Roordink Bedrijfswagens is van de partij!

Natuurlijk zijn wij ook open tijdens deze Open Bedrijvendag. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in ons bedrijf. Kinderen kunnen bij ons terecht voor een pitstop wedstrijd; Wie wisselt in de snelste tijd een band van onze bedrijfswagens? De winnaar/winnares ontvangt van ons een leuk presentje! Voor meer informatie over alle deelnemers verwijzen we u graag naar www.bedrijvendagcompagnieveenendaal.nl.