Roordink Zwolle helpt u snel weer op weg

Roordink Bedrijfswagens Zwolle heeft jarenlange ervaring met het onderhoud van MAN trucks. Voorheen onder de naam SAT Zwolle, maar sinds de overname in 2011 beter bekend als Roordink Bedrijfswagens Zwolle.

Roordink Bedrijfswagens aan de Lichterweg 19 is een allround servicebedrijf. In Zwolle vindt u dan ook alles onder één dak. Van service aan uw MAN truck, tot TGE of ISUZU, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Onze vakbekwame medewerkers staan graag voor u klaar. 

De geavanceerde en hoogwaardige MAN -technologie stelt zeer hoge eisen aan de technici in de werkplaats. De monteurs zijn daarom gediplomeerde vakmensen, die naast hun eigen vakscholing voortdurend worden bijgeschoold in de MAN opleiding centra. Het oplettende oog van de MAN-monteur ontgaat niets. Bovendien kunnen met behulp van de diverse werkplaatspakketten snel de aard, omvang, reparatieduur en kosten worden vastgesteld. Dat verkort het verblijf in de werkplaats aanzienlijk en betekent in de praktijk minder kans op onverwachte stilstand."

Met behulp van een servicecare programma kan het onderhoud op tijd gepland worden. Daarnaast heeft MAN Digital Services (RIO) vele mogelijkheden om het wagenparkbeheer te vergemakkelijken.

Roordink Bedrijfswagens is, naast servicewerkplaats voor MAN-trucks, TGE's, ISUZU's en getrokken materieel, vanzelfsprekend ook dealer voor nieuwe MAN-trucks en bestelwagens in de vorm van een MAN TGE of ISUZU, alsook verkooppunt voor gebruikte vrachtwagens en bestelwagens. Via MAN Mobile24 kunt u dag en nacht contact met ons opnemen in geval van storingen aan uw truck of TGE. 

Wilt u meer weten of een afspraak inplannen? Neem dan contact op via 038-4284400.