Kwaliteit en service centraal bij Roordink Veenendaal

Roordink Bedrijfswagens Veenendaal start in 1989 onder leiding van Gijs Roordink aan de Plesmanstraat 9. In 2006 worden we getroffen door een verwoestende brand. Na een aantal jaren te hebben gewerkt vanuit een naburig pand is gekozen voor herbouw op de bestaande locatie. In 2013 is dit pand in gebruik genomen. Bij de nieuwbouw is besloten om het pand uit te rusten met de nieuwste technieken als het gaat om milieu, energie en techniek.

Ben u op zoek naar een nieuwe MAN truck, TGE, Isuzu, of DFSK? Dan staan onze verkoopadviseurs u graag te woord. Uniek in Veenendaal is de eigen afdeling carrosseriebouw, waar nieuwe laadbakken geheel naar klantwens worden opgebouwd. Daarnaast verzorgen wij ook betimmeringen. Bent u op zoek naar een laadbak of betimmering? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken naar de juiste oplossing.

Heeft u snel vervoer nodig, dan kunnen wij u wellicht helpen via onze afdeling met gebruikte bedrijfswagens. Wij beschikken over een ruim aanbod (jong) gebruikte trucks en bestelwagens.

Service nodig? Bij ons staat service hoog in het vaandel. In Veenendaal kan de transporteur terecht voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan zijn MAN, Isuzu en DFSK, maar ook voor service aan trekkend en getrokken materieel. Daarnaast zijn wij erkend reparateur voor Volkswagen Bedrijfswagens. Dit houdt voor u in dat wij originele onderdelen monteren en daar ook garantie op kunnen geven. Ook haal- en brengservice of vervangend vervoer is voor ons niet vreemd, wij kijken graag in overleg met u hoe wij u het beste kunnen helpen.

De goed geschoolde medewerkers in de vestiging in Veenendaal staan graag voor de klant klaar. Er wordt meegedacht vanuit het perspectief van de ondernemer en gezamenlijk wordt stilstand tot een minimum beperkt.

Sinds 1989 is gewerkt vanuit het ‘’alles onder één dak’’ principe. Het is dan ook niet voor niets dat er in Veenendaal een 24-uurs BP-tankstation aanwezig is.

Kortom: bij Roordink Bedrijfswagens aan de Plesmanstraat 9 in Veenendaal kunt u terecht voor alle voorkomende zaken omtrent uw transportbehoefte!

Meer informatie of een afspraak inplannen? Bel: 0318-541041.