Roordink helpt u verder.

Roordink Bedrijfswagens start in 1984 onder leiding van Gijs Roordink (in memoriam). Een jaar later bouwt Roordink een eigen pand op bedrijventerrein De Harselaar. Dit pand is nog altijd in gebruik en voor velen inmiddels bekend terrein.

Ben u op zoek naar een nieuwe MAN truck, TGE, Isuzu, of DFSK? Dan staan onze verkoopadviseurs u graag te woord. Uniek in Barneveld is de eigen nieuwbouwafdeling, waar nieuwe trucks geheel naar klantwens worden opgebouwd. Heeft u snel vervoer nodig, dan kunnen wij u wellicht helpen via onze afdeling met gebruikte bedrijfswagens. Wij beschikken over een ruim aanbod (jong) gebruikte trucks en bestelwagens.

Service nodig? Bij ons staat service hoog in het vaandel. In Barneveld kan de transporteur terecht voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan zijn MAN, Isuzu en DFSK, maar ook voor service aan trekkend en getrokken materieel. Daarnaast zijn wij erkend reparateur voor Volkswagen Bedrijfswagens. Dit houdt voor u in dat wij originele onderdelen monteren en daar ook garantie op kunnen geven. Ook haal- en brengservice of vervangend vervoer is voor ons niet vreemd, wij kijken graag in overleg met u hoe wij u het beste kunnen helpen.

De goed geschoolde medewerkers in de vestiging in Barneveld staan graag voor de klant klaar. Er wordt meegedacht vanuit het perspectief van de ondernemer en gezamenlijk wordt stilstand tot een minimum beperkt.

Sinds 1984 is gewerkt vanuit het ‘’alles onder één dak’’ principe. Het is dan ook niet voor niets dat er in Barneveld een 24-uurs tankstation aanwezig is. 

Heeft u tijdelijk vervangend vervoer nodig? Dat kunnen wij regelen via onze verhuurafdeling. Een jong wagenpark met goed onderhouden bedrijfswagens kenmerkt onze bedrijfswagenverhuur.

Kortom: bij Roordink Bedrijfswagens aan de Harselaarseweg 16 in Barneveld kunt u terecht voor alle voorkomende zaken omtrent uw transportbehoefte!

Meer informatie of een afspraak inplannen? Bel: 0342-421421.