Schitterende MAN TGX voor Barneveldse Dozenhandel

Barneveldse Dozenhandel heeft vorige week een wel heel bijzondere MAN TGX 18.480 met GX-cabine in gebruik genomen!

Barneveldse Dozenhandel heeft vorige week een wel heel bijzondere MAN TGX 18.480 met GX-cabine in gebruik genomen. Dit echte familiebedrijf, dat al meer dan 40 jaar bestaat, is groot en sterk in dozen en verpakkingen in de breedste zin des woords. Jacolina van de Steeg en haar zoon Jeffrey voeren nu met volle passie de directie van dit prachtige mooie bedrijf. Enkele jaren geleden is er een nieuw bedrijfspand in gebruik genomen waar men de opslag en distributie regelt van de diverse soorten en maten dozen. Niets is bij hen te gek, zij hebben altijd wel een juiste doos op voorraad en anders regelen zij het wel.

       

In het verlengstuk van hun transportoplossing werd er uitgekeken naar een nieuwe trekker met een daarbij behorende oplegger, maar het moest iets speciaals worden. Eerdere ervaringen met MAN en de wens van de chauffeur Arjan werden zeker mee genomen in het besluit tot de aankoop van deze MAN. Dit is zeker gelukt, in goed overleg met Roordink Bedrijfswagens uit Barneveld werd er een MAN TGX gekocht die af fabriek al was voorzien van de gewenste opties en veiligheidssystemen en met deze basis is gebouwd aan een prachtige auto.

      

Het spuitwerk en de opbouw van diverse opties op hoog niveau is extern uitbesteed en ook het aanpassen van het interieur werd door specialisten verricht. Alles werd werkelijk tot in detail besproken en uitgevoerd door echte vakmensen met veel passie en kennis. De foto’s laten zien dat dit een auto is die zeker past op iedere truckshow.