Elbers Transport breidt uit met MAN TGX 26.516 6x2 voorloopas trekker

Elbers Transport uit Eemnes heeft het wagenpark onlangs uitgebreid met een geweldig mooie MAN TGX GM voorloopas trekker.

Elbers Transport uit Eemnes heeft vorige week een geweldig mooie MAN TGX GM voorloopas trekker in gebruik genomen. Deze 510 PK sterke trekker, met MAN Tipmatic automaat wordt voornamelijk ingezet voor het transporteren van zwaar materieel in de breedste zin des woord.

Gerard Elbers was op zoek naar een multifunctionele trekker die zowel voor de dieplader als voor een normale trailer ingezet kan worden. Dit is gerealiseerd door de af-fabriek gemonteerde schuifschotel.

De montage van diverse veilige verlichting en de ruime op maat gemaakte kastenwand achter de cabine typeren de brede manier van inzet van deze trekker. De chauffeur heeft na een interessante kennismaking met voor hem een ander merk, uiteindelijk vol overtuiging gekozen voor deze MAN en mocht daarna zijn persoonlijke invulling aan de truck geven. Dit kwam tot uiting in lederen bekleding, een magnetron, stand airco, Alcoa velgen, chassis skirts en de meest moderne veiligheidssystemen af-fabriek. Het eindresultaat is een plaatje van een auto én een trotse chauffeur.

Het voertuig is opgebouwd en geleverd door Roordink Bedrijfswagens uit Barneveld. Voor meer informatie over onze MAN producten kunt u op onze website kijken.