AVIS Nederland kiest voor MAN TGE

Onlangs heeft AVIS Nederland de eerste elf MAN bestelwagens uit een serie van vijftien stuks in gebruik genomen. Roordink Bedrijfswagens uit Barneveld leverde deze TGE’s compleet af.

Vorig jaar mocht Roordink Bedrijfswagens al meerdere MAN TGE’s leveren aan Europcar Autoverhuur en werd de basis gelegd voor een mooie samenwerking. Deze partij heeft haar diensten per 1 maart jl. voortgezet onder de naam Avis Budget Autoverhuur. Bij Avis kan de klant terecht voor verhuur van zowel personenauto’s als vrachtwagens en bestelwagens.

Avis gelooft in kwaliteit en service. Het is dan ook niet voor niets dat het wagenpark regelmatig vernieuwd wordt en de klant gebruik kan maken van de 24-uurs servicedienst die Avis biedt. Avis staat voor transparante prijzen en voorwaarden én veiligheid van haar klanten, door het aanbieden van goede huurauto’s.

De serie van vijftien MAN TGE’s bestaat uit tien gesloten bestelwagens en vijf bakwagens. Alle voertuigen zijn zeer luxe uitgerust en onder andere voorzien van het MAN Media Van Pakket, een multifunctioneel stuurwiel, achteruitrijcamera en automatische versnellingsbak, wat het rijden met deze wagens zeer comfortabel maakt. De bakwagens zijn uitgerust met een laadlift en geheel naar klantwens opgebouwd door de eigen carrosserie afdeling van Roordink Bedrijfswagens in Veenendaal.

Met de ingebruikname van deze nieuwe bedrijfswagens is het wagenpark weer helemaal up-to-date. Via www.avis.nl kunnen de voertuigen direct voor korte of lange termijn gehuurd worden.


Meer informatie: www.avis.nl of www.roordink.nl.