Sterk op (de) weg met MAN

Het spreekwoord zegt: 'Stilstand is achteruitgang'. Een waarheid als een koe, die in het bijzonder geldt voor de transportsector. Bij Roordink Bedrijfswagens in Coevorden denken ze mee vanuit het perspectief van de ondernemer en wordt stilstand tot een minimum beperkt.

Roordink Bedrijfswagens aan de Van Leeuwenhoekweg 2 in Coevorden is een allround servicebedrijf. Chef Werkplaats Jacob Wierda: "Elk product is zo goed als de service die er achter zit. Daarom is voor een transporteur die zijn materieel en capaciteit zo goed mogelijk wil benutten, een werkplaats die van alle markten thuis is minstens zo belangrijk als het voertuig zelf. Bij Roordink Bedrijfswagens kan de transporteur terecht voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan zijn MAN, maar ook voor alle andere relevante werkzaamheden.

De geavanceerde en hoogwaardige MAN -technologie stelt zeer hoge eisen aan de technici in de werkplaats. De monteurs zijn daarom gediplomeerde vakmensen, die naast hun eigen vakscholing voortdurend worden bijgeschoold in de MAN opleiding centra. Het oplettende oog van de MAN-monteur ontgaat niets. Bovendien kunnen met behulp van de diverse werkplaatspakketten snel de aard, omvang, reparatieduur en kosten worden vastgesteld. Dat verkort het verblijf in de werkplaats aanzienlijk en betekent in de praktijk minder kans op onverwachte stilstand."

Met behulp van een servicecare programma kan het onderhoud op tijd gepland worden. Daarnaast heeft MAN Digital Services vele mogelijkheden om het wagenparkbeheer te vergemakkelijken.

Roordink Bedrijfswagens is, naast servicewerkplaats voor MAN-trucks en getrokken materieel, vanzelfsprekend ook dealer voor nieuwe MAN-trucks, alsook verkooppunt voor gebruikte vrachtwagens. Met MAN Mobile24 weet de transporteur zich bovendien zeven dagen per week en 24 per dag verzekerd van hulp bij pech onderweg. Voor vrijwel elk probleem dat een chauffeur onderweg tegenkomt, biedt MSM24 een oplossing. MSM24 is een standaardservice voor iedere MAN-chauffeur.

Wilt u meer weten of een afspraak inplannen? Neem dan contact op via 0524-597300.