Duurzaam de toekomst tegemoet met Maxus

Met het Maxus dealerschap heeft Roordink haar dienstenpakket verder uitgebreid. Het merk, dat wordt geproduceerd door SAIC Motor breidt zich op dit moment snel uit binnen Europa. Met een totale productie van 7 miljoen voertuigen op jaarbasis en met een marktaandeel van 24% is SAIC Motor één van de grotere autofabrikanten. De invoer van de voertuigen in Nederland wordt gedaan door Maxomotive B.V.


Maak kennis met de elektrische bedrijfswagens van Maxus

Meer dan ooit hebben we intelligente, efficiënte oplossingen nodig die economie verzoenen met ecologie. Maxus heeft dat goed begrepen en neemt het voortouw met 100% elektrische bestelwagens. Deze zijn heel onderhoudsvriendelijk en bieden een gegarandeerde ROI, minstens vergelijkbaar met bestelwagens op brandstof. Een heel verstandige investering!

Maxus eDELIVER 3
Ruim. Praktisch. Multifunctioneel. En 100% elektrisch.

Geen CO₂-uitstoot, geen fossiele brandstoffen, goedkopere energie, een stille elektromotor en minder onderhoud. De Maxus eDeliver 3 herschrijft het concept van de ideale compacte bestelwagen.

De eDELIVER 3 zit met ongeveer 5-7 m3 laadvolume qua formaat tussen de Volkswagen Caddy en Volkswagen Transporter en is verkrijgbaar in verschillende varianten en accuversies.

Stadsdiensten, nutsbedrijven, installateurs, loodgieters, onderhoudstechnici, tuiniers, bedrijven en zelfstandigen die aan huis leveren: allemaal ontdekken ze de nieuwe toekomst van milieuvriendelijk transport op kortere én langere afstanden. Met de Maxus eDeliver 3 begint die toekomst hier en nu.

Maxus eDELIVER 9
Ruim. Krachtig. Luxueus. En 100% elektrisch.

Een nieuwe standaard in de elektrische bedrijfswagenmarkt. De nieuwe Maxus eDeliver 9 is een referentie in zijn klasse. Krachtig, ruim en altijd full options. 

De Maxus eDeliver 9 is ontworpen als elektrisch voertuig. Maxus heeft bij eDeliver 9 gekozen voor een lichtgewicht EV-platform. Dit platform zorgt voor een lager eigengewicht, wat weer resulteert in een hoger laadvermogen en een lager stroomverbruik.

Door de uitstekende prestaties van de aandrijflijn geeft de Maxus eDeliver 9 u de mogelijk om een aanhanger van 1.500 kg te trekken, een unicum in zijn klasse. Met de keuze uit drie accupakketten tot wel 89 kWh, twee lengtematen en twee hoogtematen is er altijd wel een bus die bij u past. 

Qua opties kiest Maxus voor één uitrustingsniveau, de meest uitgebreide. Alle denkbare opties zitten standaard op alle Maxus eDeliver 9 modellen. Daarnaast zijn alle Maxus eDeliver 9 modellen standaard uitgerust met een 3-fasen AC-laadmogelijkheid en een tot 80 kW DC-laadmogelijkheid. 

eDELIVER 9, een groter model wat te vergelijken is met de MAN eTGE, Volkswagen eCrafter, en de elektrische variant van de Ford Transit en de Mercedes-Benz Sprinter.

Voordelen
De grote voordelen van een Maxus ten opzichte van andere merken zijn de actieradius van de voertuigen en de standaard zeer rijke uitrusting. Elke Maxus is namelijk standaard al heel compleet. De eDELIVER 3 is standaard onder andere voorzien van een multifunctioneel stuurwiel, cruise control, parkeersensoren achter en DAB+ radio. 


Specificaties Maxus

 • 100% elektrisch
 • Accu range EV80 150-160 kilometer 
 • Accu range tot 260* km bij eDELIVER 3
 • Duurzame Ternary Lithium Ion-accu’s
 • Ruim laadvermogen

*In de stad kan een actieradius tot 342 km behaald worden, bekijk de specifieke informatie op de eDELIVER 3 pagina.


Eigentijds en multi-inzetbaar

De elektrische bestelwagens van Maxus brengen niet alleen gebruikersgemak en milieuvriendelijkheid samen, maar ogen ook nog eens eigentijds en dynamisch. Strakke lijnen en een vlot uiterlijk en interieur zorgen voor een opvallende verschijning. De drie neutrale standaardkleuren bieden je de mogelijkheid om je huisstijl, logo of contactgegevens goed naar voren te laten komen. De verschillende modellen staan bekend om hun wendbaarheid. Snel laden en lossen, gemakkelijk parkeren etc.

Vooral in stedelijke omgevingen, waar veelvuldig transport op korte afstand plaatsvindt, worden milieunormen steeds strenger. Juist daar streven overheden en bedrijven naar transport met zero emissie en biedt elektrisch transport de uitkomst, want zero emissie spaart het milieu en met de elektrische Maxus bent u in elke stad welkom.


Fiscaal voordeel

De Maxus is niet alleen aantrekkelijk voor het milieu, maar is ook fiscaal voordelig. Doordat deze bestelwagen 100% elektrisch is zijn er een aantal fiscale voordelen:

 • Geen aanschafbelasting (BPM)
 • Geen wegenbelasting (MRB)
 • Lage bijtelling (slechts 8% per jaar o.b.v. investering tot
  € 50.000,=)
 • Per gemeente subsidiemogelijkheden

Fiscale voordelen kunnen per organisatie erg verschillen. Het is daarom aan te bevelen om de fiscale voordelen in samenspraak met onze verkoop adviseur en/of uw boekhouder te bespreken.


Met Maxus en Roordink de toekomst tegemoet

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van koop of lease. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken tussen koop of lease. Zoals u van ons gewend bent, richt Roordink zich niet alleen op de verkoop van voertuigen. Ook na aanschaf van deze elektrische bestelwagen staan wij graag voor u klaar. Of dit nu het onderhoud, reparaties of onderdelen betreft, u kunt bij ons terecht. Onze goed geschoolde medewerkers staan klaar om uw voertuigen van het nodige onderhoud en/of reparaties te voorzien.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met één van onze Maxus verkoop adviseurs op. Wij staan u graag en uiteraard geheel vrijblijvend te woord.


Top