Roordink Bedrijfswagens aanwezig tijdens de Bouw en Agri Vakdagen

Op 15, 16 en 17 maart aanstaande vinden de Bouw & Agri Vakdagen in Ede weer plaats. Deze beurs is gericht op de bouw en agrarische sector. Op het bedrijventerrein BTA12 in Ede komen diverse exposanten bijeen om u hun nieuwste producten en diensten te tonen en stellen u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de branche.

Roordink Bedrijfswagens is aanwezig met een ruime stand, waar onder andere de nieuwe MAN TGX Commander GX te zien zal zijn. De vernieuwde cabine is ontworpen voor chauffeurs, door chauffeurs. In combinatie met de talloze hulpsystemen, krachtige motor en zijn opvallende design is deze truck een ware eyecatcher.

Naast deze truck zal ook de MAN TGE Roordink Individual  Lion S Edition te zien zijn. Deze TGE is standaard zeer rijk uitgevoerd en daarna voorzien van diverse prachtige details, waaronder een lederen/alcantara interieur. Tevens is de cabine gestoffeerd met zwart alcantara inclusief rode accenten. De 18 inch zwarte velgen in combinatie met de zuiver grijze kleur en rode accenten aan de buitenzijde maken deze bestelwagen zowel van buiten als van binnen helemaal af.

Laat u verrassen door de mogelijkheden die MAN u biedt. Onze verkoopadviseurs vertellen u graag meer tijdens uw beursbezoek.


De beurs is op woensdagavond van 18:00 uur tot 22:00 uur en op donderdag en vrijdag van 14:00 uur tot 22:00 uur.

Graag tot ziens op 15, 16 of 17 maart!