MAN TGX Individual 'S'

Top of the line: de nieuwe MAN TGX INDIVIDUAL 'S'

We kennen het label "Individual" van MAN al uit het verleden. Het kenmerkte het custom made opbouwen van de stoerste trucks. Omdat het precies één jaar geleden is dat MAN haar nieuwe TG-serie presenteerde in Bilbao, heeft MAN de MAN TGX Individual Lion S, een exclusief topmodel, geïntroduceerd.

De Lion S is vormgegeven door Individual, wat staat voor alle high-end toepassingen bij MAN en dus ook in de TGX. De Lion S heeft een sportieve look carbon en rode visuals en geheel eigen design- en uitrustingsdetails. Pakketten van MAN Individual zorgen voor veel comfort in de cabine.

De TGX Individual Lion S heeft carboneffecten op de bumper en de spiegels, en verschillende rode accenten die het opvallende design van de nieuwe MAN Truck Generation benadrukken. De grille is verder verfraaid met zwart gelakte en in rood geaccentueerde chroomlijsten. Ook is er een LED-balk met lampen, roestvrijstalen voor- en zijstangen, zwarte wiellijsten en een  MAN Individual zonneklep.

Ook van binnen is het qua design een feestje. Een rode siernaad op het multifunctionele lederen stuurwiel onderstreept het sportieve karakter van de MAN TGX Individual Lion S. De stoelbekledingen van alcantara-leder zijn voorzien van rode diamantstiksels, de armleuningen en portierinzetten zijn in dezelfde kleur uitgevoerd. De hoofdsteunen zijn voorzien van  een rode leeuw. Het opschrift Lion S siert de verchroomde portierlijsten en de rode veiligheidsgordels laten nog maar eens zien dat dit echt een speciale MAN is.

Het standaard comfortpakket voor de bestuurder bevat premium stoelen, een groot verstelbereik van het stuurwiel en een volledig digitaal 12,3″ instrumentenpaneel . Er zijn assistentiefuncties zoals de adaptieve snelheidsregelaar Stop & Go, de MAN ComfortSteering, de Lane Return Assist, de rijstrookwissel- en afslagassistent en de grootlichtassistent. Ook is er de optionele MAN Individual-comfortuitrusting, zoals een royaal wandmeubel in plaats van het tweede bed voor tot 1.400 liter extra opbergruimte en de mogelijkheid om een keukenblok met magnetron en koffiezetapparaat te monteren. Een optionele 22-inch televisie aan de zijwand boven het bed houdt de chauffeurs op de hoogte en vermaakt hen tijdens hun tijd weg van huis, vooral in combinatie met de comfortabele, afneembare tv-lounger.

De MAN TGX Lion S krijgt motoren met vermogens van 510 tot en met 640 pk.

Top