EJA Transport-Diensten valt op

Vorige week heeft EJA Transport-Diensten uit Zwartebroek een wel heel bijzondere MAN TGX met GX-cabine in gebruik genomen.

EJA, een middelgrote transporteur uit het Gelderse Zwartebroek zet deze prachtige MAN in voor het transport van koel- en vriesgoed door België, Frankrijk en Duitsland. Iedere week is deze MAN onderweg met een koeloplegger om distributie centra en winkels te bevoorraden van voornamelijk pluimvee producten.

Dit werk vergt optimale aandacht van de chauffeur om de gekoelde en bevroren producten op tijd en verzorgd bij de klanten te krijgen. Met dit in het achterhoofd werd de MAN TGX uitgerust met diverse veiligheidssystemen die af-fabriek door MAN geleverd worden, zoals MAN Tipmatic, ACC, LCS met dodehoekhulp en LRA. De basis was een MAN met 510 PK in de speciale Lion S uitvoering. Deze uitvoering is standaard al riant voorzien van diverse opties. Hiernaast heeft de chauffeur ook zeker een belangrijke stem gehad om tot deze prachtige MAN te komen met een geweldig stoere uitstraling.

Deze MAN TGX 18.510 Lion S Edition werd gekozen omdat de chauffeur de basis perfect vond en hiernaast heeft EJA goede ervaringen met het after sales team van Roordink. De flexibiliteit van de leverende dealer Roordink Bedrijfswagens gaat zelfs zo ver, dat ook de andere merk trucks van EJA bij Roordink in onderhoud zijn.

De MAN TGX Lion S met 510 PK sterke motor zal de komende periode zeker tot gesprekstof leiden langs de weg en bij de truckstops.

Meer informatie over de MAN TGX Lion S Edition? Bekijk onze website.