BOVAG Nationale Autowasdag

Het is weer tijd voor de jaarlijkse BOVAG Nationale Autowasdag. Op zaterdag 1 juli wassen deelnemende BOVAG autowas- en poetsbedrijven auto’s voor het goede doel: Stichting Ambulance Wens.

Ook Roordink Bedrijfswagens in Barneveld doet mee. Vanaf 28 juni tot en met 1 juli zetten wij de pan met gehaktballen klaar en verkopen wij een lekkere gehaktbal. Een gehaktbal kost € 2,- en de volledige opbrengst hiervan gaat naar het goede doel.  Sla in de laatste week voordat het vakantieseizoen start twee vliegen in één klap: een blinkend schone bedrijfswagen én u doet iets goeds voor zieke kinderen. 

Stichting Ambulance Wens

Nog één keer de klok thuis horen tikken, de zee zien, of een concert bijwonen. Stichting Ambulance Wens vervult de laatste wens van niet meer mobiele terminale patiënten die niet lang meer te leven hebben. Het gaat soms om hele kleine dingen die voor een terminaal zieke patiënt heel belangrijk, maar eigenlijk niet meer mogelijk zijn. Omdat hij of zij niet meer mobiel is en niet op een gewone manier vervoerd kan worden. Een groep van maar liefst 270 medisch geschoolde vrijwilligers vervullen dagelijks kosteloos de laatste wensen.

Hop, in de bedrijfsauto

Kom dus ook vanaf 28 juni tot en met 1 juli uw bedrijfsauto wassen bij een professioneel BOVAG-autowasbedrijf. Het is duurzaam, veilig, gemakkelijk én snel! Met als resultaat een blinkend schone bedrijfswagen! Kom langs bij Roordink Bedrijfswagens in Barneveld.  Want hoe meer bedrijfsauto’s er gewassen worden, hoe groter het te doneren bedrag.