DE MAN TGE

DE MAN TGE

Daar kun je op rekenen.

Bekijk hier de details
Wij zoeken collega's!

Wij zoeken collega's!

Kom jij ons groeiende team versterken?

Bekijk onze vacatures
MAN Truckgeneratie 2022

MAN Truckgeneratie 2022

Ontdek de features van de nieuwe MAN Truckgeneratie 2022.

Ontdek hier de features.
Truckwashmedewerker

Truckwashmedewerker

Kom ons Truckwashteam versterken!

Bekijk de vacature

Het laatste nieuws

Roordink Bedrijfswagens aanwezig tijdens open dagen TruckAcademy Deltion in Zwolle

Investeren in jong talent staat bij Roordink Bedrijfswagens hoog in het vaandel. Om jonge talenten te enthousiasmeren voor het mooie truckvak zijn wij de komende periode aanwezig bij diverse open avon...

Lees meer

Roordink Bedrijfswagens biedt klanten fossielvrije diesel GoodFuels HVO

Onlangs is Roordink Bedrijfswagens (met vestigingen in Barneveld, Coevorden, Veenendaal en Zwolle) gestart met de inzet van de duurzame brandstofsoort GoodFuels HVO100. GoodFuels HVO100 is een synthet...

Lees meer

Special Edition: MAN TGE Individual Lion S

MAN Truck & Bus

Voor de MAN TGE Individual Lion S is geen uitdaging te groot. De combinatie van techniek, maximaal comfort en indrukwekkend design maakt deze bestelwagen tot veel meer dan zomaar eeen bus.

Lees meer

Roordink Bedrijfswagens ondersteunt het Rode Kruis

Roordink Bedrijfswagens hecht waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit doen wij niet enkel door het verduurzamen van onze panden, maar ook door het ondersteunen van maatschappelijke init...

Lees meer
Meer nieuws

De historie van Roordink Bedrijfswagens begint in 1984. In dat jaar start Gijs Roordink met twee medewerkers in de werkplaats bij Kamphuis Transport & Expeditie als MAN en Volkswagen LT bedrijfswagendealer. Een jaar later bouwt Roordink een eigen pand op het bedrijventerrein Harselaar. Dit pand is nog altijd in gebruik en voor velen inmiddels vertrouwd terrein.

In de jaren die volgen, wordt gewerkt aan een nieuwe bedrijfswagenformule: het totaalpakket. Voor alle diensten rond de bedrijfswagen moet de klant terecht kunnen op één adres. Deze formule blijkt succesvol en de motto’s ‘Gewoon anders!’ en ‘Afspraak is afspraak!’ werpen hun vruchten af. De groei zit erin en in 1990 opent Roordink haar tweede vestiging in Veenendaal. Een jaar later, in 1991, worden de activiteiten op deze locatie uitgebreid met carrosseriebouw.  

De carrosserie afdeling van Roordink Veenendaal is gespecialiseerd in het bouwen van complete laadbakken naar klantwens. Daarnaast kunnen zij ook betimmeringen in bestelwagens verzorgen, of de klant nu op zoek is naar een standaard betimmering of een betimmering geheel naar eigen wens. 

Kwaliteit staat bij Roordink hoog in het vaandel. Dit uit zich in 1996, wanneer Roordink als één van de eerste bedrijfswagendealers het ISO certificaat behaald. Sinds die tijd zijn de Roordink Bedrijfswagens vestigingen ISO gecertificeerd, momenteel is dat volgens de ISO 9001:2015 norm. Later (in 2012) behaalt Roordink ook het Erkend Duurzaam certificaat, een certificaat dat staat voor duurzame ondernemingen.

De groei blijft in de organisatie want, in 2009 neemt Roordink Bedrijfswagens SAT Coevorden en SAT Zwolle over.  Hiermee kunnen vanaf dat moment ook klanten in de regio’s Coevorden en Zwolle worden bediend.

Inmiddels is Roordink uitgegroeid tot een organisatie met vijf vestigingen, dealerschappen van de merken MAN, Isuzu, Maxus en DFSK en zijn wij erkend reparateur van Volkswagen Bedrijfswagens. Daarnaast hebben wij een verhuurafdeling, truckwash (Barneveld) en tankstations (Barneveld en Veenendaal).

Neem nu contact op

Service afspraak

Hier kunt u snel een afspraak inplannen voor onderhoud. U krijgt per ommegaande bericht of de afspraak mogelijk is.